Magazin online specializat în cumpărarea și vânzarea de păsări, păsări de curte și articole de avicultura pentru îngrijirea și reproducerea animalelor de companie. Cele mai bune mărci de mâncare, cuști, jucării, gustări și tot ceea ce ai nevoie pentru pasărea ta la cel mai bun preț.

Vanzare de articole pentru pasari

Cele mai vândute din magazinul nostru

Selecția celor mai vândute produse din magazinul nostru online pentru păsări:

Colivie

În colivie micuțul tău prieten își va petrece o mare parte din viață. Și vrei să fie confortabil, nu? Toate dimensiunile coliviilor vă stau la dispoziție, precum și colivii de călătorie dacă aveți de gând să vă mutați cu animalul dvs. de companie sau cu un cotet pentru a-ți crește propriile păsări.

Cotet

Dacă aveți nevoie de un loc mai mare pentru păsările dvs., cotetele sunt ceea ce căutați . Aici veți găsi cotete de tot felul în funcție de nevoile păsării dvs. și de condițiile casei dvs.: cotete mari, din lemn, cotete cu roți etc.

Voliera

Dacă credeți că mai aveți nevoie de mai mult spațiu pentru păsările dvs. și niciuna dintre colivii sau cotetele pe care le-ați văzut în magazinul nostru online nu vă convinge, ar trebui să aruncați o privire la catalogul nostru de voliere. În ele, păsările voastre se vor simți ca în aer liber și nu vor simți limitele pe care le pot simți în alte tipuri de habitate.

Hrana

Păsările nu necesită decât ce este mai bun atunci când vine vorba de hrana pentru păsări. Mâncarea celor mai bune mărci este cea mai bună pentru pasărea ta. În plus, avem mâncare pentru tot felul de păsări : nimfe, papagali, păsări exotice … veți găsi totul aici!

Semințe 

Există două elemente care alcătuiesc baza de hrănire a majorității tuturor păsărilor domestice: semințe și graunte. Fără grăsimi și cu opțiunea de a le achiziționa împreună sau în pachete separate, astfel încât animalul dvs. de companie să se poată bucura de o delicatesă minunată.